Doporučená, 2020

Redakce Choice

5 nejlepších tipů, jak využít BBM pro iPhone co nejlépe

Přestože BlackBerry učinil velmi pozdě v závodě aplikací pro zasílání zpráv napříč platformami, zdá se, že mnoho uživatelů iPhone a Android (přes 20 milionů) používá BBM ke komunikaci.

Zde je několik tipů BBM, které vám pomohou co nejlépe využít aplikaci BBM pro iPhone.

Rychle uvidíte svůj PIN

Na rozdíl od jiných poslů používá BBM jako vaše uživatelské jméno alfanumerický PIN místo vašeho telefonního čísla nebo e-mailu. Je docela obtížné si tento PIN zapamatovat, ale můžete k němu rychle přistupovat klepnutím na svůj profilový obrázek v levém horním rohu obrazovky a přesunout se na svou profilovou stránku. Zde uvidíte nejen svůj BBM PIN, ale dokonce i možnost jej zkopírovat, abyste jej mohli poslat svým přátelům. Můžete také klepnout na tlačítko „Zobrazit čárový kód“ dole a rychle sdílet svůj kód BBM.

Přidejte stavovou zprávu

Stejně jako každá jiná sociální síť a aplikace pro zasílání zpráv vám služba BBM také umožňuje nastavit vlastní stav, aby vaši přátelé věděli, na co jste. Chcete-li nastavit vlastní stav, otevřete aplikaci BBM, klepněte na svůj profilový obrázek vlevo nahoře, přejděte na „Stav“ a klepnutím na pole „Přidat stavovou zprávu“ zadejte svůj stav.

Změnit rozložení zobrazení kontaktů

Karta Kontakty v BBM zobrazuje všechny přidané kontakty v zobrazení seznamu nebo v rozvržení mřížky. Upřednostňované rozvržení můžete nastavit klepnutím na tlačítko „︙“ na panelu karet> Nastavení> Rozložení kontaktů a výběrem mřížky nebo seznamu.

Skrýt panel akcí na klávesnici

BBM má rychlý přístup k „Action Bar“ s klávesovými zkratkami pro připojení médií, přidávání emodži atd. Během chatování. Pokud tento panel nepotřebujete, můžete jej deaktivovat klepnutím na tlačítko „︙“ na panelu karet> Nastavení> a vypnutím možnosti „Zobrazit panel akcí s klávesnicí“.

Skrýt selektivní aktualizace

Pokud chcete zakázat aktualizace u určitého kontaktu, přejděte do zobrazení Aktualizace a stiskněte a podržte aktualizaci u daného kontaktu. Klepněte na tlačítko skrýt v dolní části nabídky na pravé straně a aktualizace již od tohoto kontaktu neuvidíte.

Pokud jsme něco zmeškali, dejte nám vědět v komentářích níže.

[přes BlackBerry]


Top